• Kabeh ing siji pump
  • Free standing heat pump
  • Wall mounted heat pump
  • 9bb84231

About Itenity

panas profesional Pumps OEM / ODM Produsèn

Guangdong Itenity peralatan saving Co., ltd punika Produsèn profesional, spesialisasine ing riset, desain, produksi, lan dodolan Pumps panas.

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan, perusahaan kita dadi anjog pump OEM / ODM Produsèn ing Guangdong, China.

sawetara produk kita isine meh kabeh jinis Pumps panas, kayata "kabeh ing siji Pumps panas", "Pumps panas omah", "Pumps komersial panas", "Pumps kolam renang panas", "Pumps dc mesin panas", "Dwinanto panas Pumps "," Pumps multifunctional panas "," Pumps sumber lemah panas ", lan ing. produk sing digunakake digunakake kanggo rumah tangga, Villa, sekolah, hotel, pabrik, lan kolam renang, etc.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !