Geothermal pump - China Itenity peralatan nyimpen energi

pump Geothermal

Product fitur:

• 24.8KW kapasitas panas 108KW

• efficiency banget High

• Nawakake designs fleksibel miturut aplikasi pas.


Detail produk

Keterangan

Description:

The pump panas bumi, uga disebut sumber banyu pump, banyu kanggo pump banyu, lemah pump sumber panas. Ing kauntungan paling gedhe saka pump jenis iki sing wis efficiency dhuwur banget. The pump panas bumi wis akeh cara kanggo nginstal. Lan kita kurban sambungan pipa banyu beda lan macem-macem jinis exchanger panas miturut jumlahe banyu beda lan instalasi beda.

aplikasi:

1, house panas / cooling
2, dadi panas / banyu saka blumbang nglangi utawa project liyane cooling

fitur Key:

1, sawetara gedhe saka kapasitas lan designs fleksibel
Various kapasitas panas lan designs nutupi kabeh jinis kabutuhan omah project lan komersial.

2, Kualitas lan stabil kinerja
Pilih ndhuwur internasional account komponen, luwih saka 10 taun pengalaman produksi, reputasi dhuwur ing pasar global.

3, ECO loropaken
High COP, nyimpen nganti 80% listrik.


  • Previous:
  • Next:

  • model

    WW5

    WW6

    WW10

    WW12

    WW20

    WW25

    Dirating Heating Kapasitas

    KW

    24,8

    29,7

    49,3

    60.2

    86

    108

    Dirating Input Power

    KW

    4,86

    5,82

    9,7

    11.8

    16,5

    21,2

    Power Supply

    V / Ph / Hz

    380/3/50

    Dirating mlaku Saiki

    A

    8.2

    9,7

    16,2

    19.8

    27,5

    35,6

    Range of Outlet suhu banyu.

    ° C

    20 - 40

    kompresor Brand

    /

    Panasonic

    kompresor Quantity

    pcs

    1

    2

    4

    refrigerant

    /

    R410A

    Evaporator / Kondensator

    /

    tube / tembaga titanium ing PVC exchanger Nihan panas

    Source ukuran pipa sisih

    DN

    25

    40

    50

    aliran banyu sisih Source

    m³ / h

    2,5

    3

    4.5

    5.6

    7,8

    9,6

    Gunakake ukuran pipa sisih

    DN

    40

    50

    65

    Gunakake aliran banyu sisih

    m³ / h

    11.5

    13,5

    22

    27

    38

    48

    casing Material

    /

    baja galvanized

    Waterproof Class

    /

    IPX4

    Length / Jembar / Dhuwur

    MM

    803/703/1000

    1203/703/1000

    1600/730/1050

    bobot

    KG

    104

    116

    210

    230

    420

    450

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !