• Kabéh dina hiji pompa panas
  • Free standing heat pump
  • Wall mounted heat pump
  • 9bb84231

ngeunaan Itenity

panas profésional ngompa OEM / ODM produsén

Guangdong Itenity parabot hemat energi Co., LTD mangrupakeun produsén profésional, specializing dina panalungtikan, desain, produksi, jeung jualan numput panas.

Sanggeus leuwih ti 10 taun ngembangkeun, parusahaan urang janten ngarah pompa panas OEM / ODM produsén di Guangdong, Cina.

rentang produk urang nyertakeun ampir kabéh rupa numput panas, kayaning "sadayana dina hiji numput panas", "nu numput panas ngimahan", "nu numput komérsial panas", "nu numput kolam renang panas", "nu numput dc inverter panas", "Peupeujeuh panas ngompa "," nu numput multifunctional panas "," nu numput sumber taneuh panas ", jeung saterusna. produk ieu loba dipaké pikeun rumah tangga, villa, sakola, hotél, pabrik, ngojay kolam renang, jeung sajabana

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !